Zona: Piata Romana
Ambient: glamour, primul club din Bucuresti unde 2 stiluri total diferite se completeaza perfect intr-un ambient extraordinar.
Capacitate: 250- 300 persoane
Optiuni: ring de dans, wi-fi, aer conditionat, ventilatie fum, climatizare, parcare locuri , garderoba, DJ


ORAR: 22:00 – Ultimul client, Vineri, Sambata si Duminica


Revelion 2018 Aici

OFERTE SPECIALE Club:
1.Sticla de Jack Daniels 170 ron
2.Sicla de Absolut, Finlandia sau Smirnoff 150 ron
3.Duminica la STAFF PARTY avem reducere 50% la orice sticla de vodka, whiskey sau tequila: 98 ron sticla de  Finlandia, Absolut sau Smirnoff, 105 lei st J&B, Jameson si Johnie Walker Red, 115 lei st de Tequila Camino..etc.
4.Sticla de J&B 150 ron

Organizare evenimente speciale:

CLUB XS organizeaza: evenimente private,petreceri corporate, intalniri de afaceri,onomastici, lansari,  filmari, aniversari, majorate,petreceri de Revelion, prezentari de moda,conferinte, expozitii de la 50 locuri pana la 250 locuri, petreceri de burlaci sau burlacite .

AVANTAJE:
- oferte promotionale atractive
- paza asigurata (bodyguard si BGS)
- hostess
- management evenimente
- DJ
- sistem performant de ventilatie si climatizare
- toate genurile de muzica fara manele
- garderoba
- show-urile de lap dance si striptease sunt asigurate de o echipa de 15 hostesse specific petrecerilor de burlaci
- personal vesel si amabil
- Striper pentru petrecerile de burlacite

Coborand scarile, un pic emotinat, esti imbratisat chiar de la intrare de tapetul calduros si lumina lampadarului ce iti vegheaza fiecare pas. Incepi sa te relaxezi, instant esti cucerit de sunetul cristalin al hit-urilor din toate timpurile si pasind curios descoperi un intreg paradis de senzatii ce te cuceresc cu fiecare pas insotit de atmosfera calduroasa invaluita in impresii luxuriante, draperii vaporoase, canapelele imbietoare te invita sa te asezi iar lampadarele cu lumina difuza te fac sa te simti ca acasa, dar rezisti tentatiei si iti continui povestea fiind uimit de urmatorul capitol care te conduce intr-o lume glamour.

Coloanele si statuile aurite te uimesc, candelabrele parca din pietre pretioase te atrag, canapelele te ademenesc intr-un decor glamour, sofisticat si pasind in continuare ajungi in separeul vip unde cu zambetul pe buze te asezi si savurezi fiecare senzatie in parte.

Galerii foto
Te asteptam cu drag sa traiesti o poveste de neuitat de Vineri pana Duminica inclusiv incepand cu ora 22:00 pana dimineata in zori. Intrarea este libera, rezervarea este gratuita la 0731860022 si te asiguram ca preturile si ofertele te vor incanta la maxim : 150 ron st de J&B, 150 de ron st de Absolut, Finlandia sau Smisnoff,170 ron st de Jack Daniels.

CLUBUL XS este primul club din Bucuresti unde doua stiluri de design total diferite se completeaza perfect intr-o ambianta de neuitat, ofertele si preturile sunt uimitoare, sistemul de ventilatie si climatizare este remarcabil, sonorizarea este demna de luat in seama, ambientul si amplasamentul il recomanda perfect pentru PETRECERI de FIRMA, capacitatea fiind de 250- 300 de persoane, petreceri de BURLACITE, petreceri de BURLACI( in fiecare seara danseaza 15 hostesse nebunatice, LAP DANCE si show-uri surpriza de striptease feminin) si aniversari.

CLUBUL XS te invita sa pasesti intr-o poveste de neuitata savurata cu placere chiar in inima Bucurestiului pe Bulevardul Magheru, nr 24, langa MC DONALDS-ul de la Romana, in locatia fostului Bonsay, Shade…

RECOMANDARI din meniul Club XS:
-Sticla de Jack Daniels 170 ron
-Sicla de Absolut, Smirnoff  sau Finlandia 150 ron
-Sticla de J&B 150 ron
-Duminica 50% reducere la orice sticla de vodka, whiskey sau tequila

MENIU Club Aici

Contact
Adresa : B-dul Magheru, nr 24,(langa Mc Donalds Romana)
Tel:0731860022
Email: office@club-xs.ro
Web: www.club-xs.ro
Pagina Facebook Club : https://www.facebook.com/pages/Club-XS-Bucuresti/292786650753341


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
3 adunat cu 8

Comments are closed.

Previous Post
«